صفحه اصلی::

مجلات تخصصی

AWT IMAGE    AWT IMAGE   AWT IMAGE  AWT IMAGE

..
:: لیست مجلات نامعتبر مهرماه 93 ::

لذا از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه درخواست می گردد چنانچه در صورت مواجهه یا شناسایی وب سایت های آنها نسبت به معرفی عنوان و آدرس وب سایت های جعلی اقدام لازم صورت پذیرد. در صورت تمایل به انتشار مقاله در هریک از نشریات مندرج در جدول پیوست به وب سایت اصلی نشریه که آن نیز در جدول پیوست اشاره شده، وارد شوند.

جهت اطلاع از آخرین فهرست مجلات نامعتبر و همچنین وب سایت های جعلی، در مهر ماه سال ۹۳ اینجا را کلیک فرمایید.

دفعات مشاهده: 2783 بار   |   دفعات چاپ: 616 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

momayezeh
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004