صفحه اصلی::

مجلات تخصصی

AWT IMAGE    AWT IMAGE   AWT IMAGE  AWT IMAGE

..
:: لیست مجلات نامعتبر مهرماه 93 ::

لذا از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه درخواست می گردد چنانچه در صورت مواجهه یا شناسایی وب سایت های آنها نسبت به معرفی عنوان و آدرس وب سایت های جعلی اقدام لازم صورت پذیرد. در صورت تمایل به انتشار مقاله در هریک از نشریات مندرج در جدول پیوست به وب سایت اصلی نشریه که آن نیز در جدول پیوست اشاره شده، وارد شوند.

جهت اطلاع از آخرین فهرست مجلات نامعتبر و همچنین وب سایت های جعلی، در مهر ماه سال ۹۳ اینجا را کلیک فرمایید.

دفعات مشاهده: 1167 بار   |   دفعات چاپ: 255 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

momayezeh
Persian site map - English site map - Created in 0.115 seconds with 954 queries by yektaweb 3455