صفحه اصلی::

السلام علیک یا اباعبدالله حسین
ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تسلیت باد
..
:: دکتر مجیدرضا آیت الهی و دکتر تورج محمدی اساتید ممتاز دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۴ |
در دومین دوره انتخاب استاد ممتاز دردانشگاه علم و صنعت ایران دکتر مجید رضا آیت اللهی(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک) و دکتر تورج محمدی(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز ) به عنوان اساتید ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران انتخاب و معرفی شدند.

به گفته دکتر منصور سلطانیه، دبیر کمیته انتخاب استاد ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران، این دومین سال متوالی است که آیین نامه انتخاب استاد ممتازدر دانشگاه علم و صنعت اجرایی می شود که پیش از این، در سال گذشته اولین دوره آن برگزار شد و دکتر علی کاوه(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران) و دکتر محمودمهرداد شکریه(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک) به عنوان اولین اساتید ممتاز این دانشگاه شناخته شدند. دبیرخانه هیأت ممیزه این توفیق را به دو استاد گرامی و همچنین کلیه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران تبریک عرض       می نماید.

دفعات مشاهده: 1799 بار   |   دفعات چاپ: 238 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

momayezeh
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3772